27 Mayıs 2010 Perşembe

CAN DOSTUMA...

Canım benim sana ALLAH'tan hayırlı şifalar diliyorum. Her zamanki azminle bunu da kolaylıkla atlatacağından eminim. Dualarımız hep seninle olacak. Seni çok çok seven ablan...


Blog dünyasının prensesi...Benim için çok değerli, çok özel eminim sizler içinde öyledir. İsim vermek istemiyorum, kendisinden habersiz bu yazıyı sizlerle paylaşıyorum. Bu aralar rahatsız olan kıymetli arkadaşımıza hayırlı şifa bulması için hep birlikte dua edelim. Bana destek çıkarsanız bir an önce iyileşip aramıza geri dönsün diye Yasin-i Şerif ve Selati Tefriciye başlatmak istiyorum. Bildiğiniz başka dualar varsa önerilerinizi ve desteklerinizi bekliyorum.

13 yorum:

Bulbulunyeri dedi ki...

Canım,
arkadaşın kim olduğunu bilmiyorum. Ama acil şifalar diliyorum.Ne demek istediğin kadar duayla yanındayım. Allahın isimlerini(Esmaül Hüsna) de onun için okuyacağımı bilmeni isterim. Allah'ım tüm şifaya ihtiyacını olanları duyar inşallah. Duaların her şeye kadir olduğuna inanan biri olarak arkadaşıma tefriciye ve Yasin okuyacağımı belirtmek isterim.
Sevgiyle kal.

Nilgün Komar dedi ki...

varya içimi okudun sanırım.. bende geçen gün çok düşündüm böyle bir iş başlatmayı.. özellikle maden ve asker şehitlerimizden sonra göze gelmek istiyor derler diye bekliyordum bir fikirdaş! iyi oldu süpersinn..
tamam ben başlıyorum ve sayfamda duyuracağım bittikçe...

Unknown dedi ki...

Canım arkadaşımız kimse Rabbimden acil şifalar dilerim.Ne okunacağına
karar verirsen bende sayfamda duyururum sevgiler...

Ballı Cimcime dedi ki...

Allah acil şifalar versin canım, sayfamda da duyurumu yaptım. Esma-ül Hüsna ve Ya Şafi ismiyle tez zamanda iyileşir inşallah. Dualarımız yanında, sevgiler..

Sena Çeyiz dedi ki...

Allah acil şifalar versin. Bende okurum.

hanife dedi ki...

çok üzüldüm canımya Rabbimden acil şifalar dilerim elimden geleni yaparım benimde bildiğim tefrice ve yasini şerif var arzu edersen yazınıda sayfamda yayınlayım

gulseyhan dedi ki...

çok geçmiş olsun acil şifalar Allah herkese dermansız dert vermesın

Tarif diyarı dedi ki...

Çok üzüldüm Allah yardımcısı olsun Rabbim şisafısını versin.

nurşen dedi ki...

Canım benim,yüreği güzel arkadaşım.Hasta olan arkadaşımıza acil şifalar diliyorum.Eskiden Cuma günleri kuran okumaya çalışırdım ama çocuklardan sonra öyle bir dünya gayesi aldı ki bir türlü fırsat bulup okuyamadım.Hatta 3-4 cüz'üm kalmıştı hatmi bile tamamlayamadım.Belki bende bu vesile ile tekrar kutsal kitabımızı elime alıp okuma fırsatı bulurum.Kaç tane yasin okumamız gerekiyor canım.
Sevgiler

Adsız dedi ki...

Allah sifasini versin insallah...
aLLAH tez zamanda hayirlisiyla saglina kavusu bizim dualarimiz ile...
Sevgiler

Meleğin Mutfağı dedi ki...

Canım ya , arkadaşımız kim bilmiyorum ama Yüce Allahtan en kısa sürede şifa bulması için ben de dua edip Yasin okuyacam inş. Hayırlı günler.

cansudere dedi ki...

acil şifalar canım .allah kımseye dert vermesin(amin)

uğurböceği dedi ki...

çok geçmiş.olsun.ben kendim ve sevdiklerim için okuduğum bir şifa uası var.bu duayı her namazımın arkasından okurum.arkadaşının içiinde dua ederim.hergüne bir yasin okuyayım arkaşın için.tefriciye çekebilirsem sayısını belirtitim sana .tekrar geçmiş olsun.